sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Graffiti Musiikkitalon seinään!



Musiikkitalo etsii aamun Helsingin Sanomissa toimitusjohtajaa. Pari viikkoa sitten johtopaikalta erosivat salamyhkäisesti Helena Hiilivirta ja Kenneth Katter. Oli syynä sitten seksuaalinen häirintä tai tavalliset valtajuonittelut, syksyllä avattu talo on jo nyt kriisissä.

Tässä vinkkini tulevalle johtajalle talon pelastamiseksi.

A) Kulttuuriministeri Paavo Arhimäki on saatava Musiikkitalon kaveriksi. Paras keino on tilata rakennuksen luoteiseen, todella ankean näköiseen päätyy komea graffiti. Teoksen maalaamisesta voitaisiin tehdä suorana televisioitava mediaspektaakkeli, jossa Radion Sinfoniaorkesteri säestäisi ulkoilmassa sräymaalihemmoja. Ja tapahtuman selostajaksi pitäisi ehdottomasti saada kuninkaallisista häistä tuttu Eila-Maija Mirolybov.

B) Musiikkitalosta on oikeasti tehtävä todellinen koko kansan kulttuurimarket. Se toteutuu ottamalla aulatilat kirpputorikäyttöön. Talon paikallahan oli aiemmin VR:n punatiiliset makasiinit, jotka olivat kuuluisat nimen omaan kirppareistaan. Kirpputori houkuttelisi varmasti esiintymään myös maailman huippumuusikkoja: mikä olisi harjoitusten tauolla mukavampaa kuin käydä shoppailemassa edullisia lasten vaatteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti