maanantai 10. kesäkuuta 2013

Se koskettaa meitä kaikkia

 
Apua, vessapaperi loppui! Nyt on taas hiivittävä kauppaan häpäisemään itsensä ja kannettava nolosti kuvioitua jättipakettia koko kaupungin läpi. Ohikulkijat naurahtelevat mielessään, että siinä on ostettu vessapaperia.

Miksei vessapaperia saa ostaa huomaamattomasti netistä? Lähetys tulisi suoraan kotiin neutraalisti pakattuna eri lähettäjänimellä eikä kukaan saisi tietään asiasta. Yksittäisen tilauksen sijaan voisi valita myös kestotilauksen, jolloin automaattisesti joka viikko postistä putkahtaisi rulla tai kaksi. Paperi ei pääsisi koskaan loppumaan ja toisaalta jättimäiset paperipaalit eivät valtaisi koko kylpyhuonetta tai siivouskomeroa. Pyydän, voisiko joku nyt perustaa Suomen Intiimihuolto Oy:n?

Netti voisi tarjota pyllyn pyyhkijälle myös aivan uudenlaista valinnan vapautta. Juuri sinun kaakeleihisi sopivan sävyistä paperia. Romanttisia ruusukuvioita, op-henkisiä ruutuja tai ihania mietelauseita. Ja joululahjapulmat selviäisivät hetkessä, kun perheen lapsien valokuvista voisi teettää ihanat kuvapaperit mummoille ja kummeille!

Asialla on myös vakavampi puolensa. On selvää, että vegaani ja karppaaja tarvitsevat aivan erilaiset paperit, koska ulosteiden rakenne on erilainen. Samoin aikuiset ja pikkulapset tarvitsevat omat paperiratkaisunsa. Papereihin voitaisiin lisätä myös ravitsevia ja hoitavia ainesosia. Monia vaivoja voitaisiin hoitaa huomaamatta ja hellävaraisesti takapuolen ihon kautta. Esimerkiksi kesämökin puuceehen kannattaa valita heinänuhalta suojaavaa vessapaperia.

Siis nyt heti pyyhkimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti